3.jpg

Feest met band - Liempde

Wij verzorgden licht en geluid op een besloten feest in Liempde. Naast de feestelijke muziek heeft ook een band deze avond gespeeld!

Theaterweekend 2019 - The Ultimate Magical Skirmish

Voor 32 middelbare scholieren stond afgelopen weekend in het thema van een wereld met acht mythische volkeren die in de beginselen in vrede samen leefden. Dit veranderde echter toen één van de leiders van de volkeren de macht met geweld overnam... Aan de scholieren de taak om te strijden voor het koninkrijk en de daarbij horende vijf pilaren: samenwerken, intelligentie, activiteit, kracht en creativiteit.

Stranger Things (Theaterklas JRL 2019)

Opnieuw verzorgden wij voor het 7e jaar op rij een week lang de techniek voor de voorstellingen Theaterklas JRL presents: Stranger Things!

JRLight

Een van onze medewerkers bedacht, organiseerde en programmeerde de lichtshow JRLight Boxtel! Uiteraard ondersteunde Amperia Productions met de opbouw, apparatuur en het maken van een aftermovie!

Klik hier om deze aftermovie te bekijken!

Carnavalsfeest JRL 2019

Net voor carnaval verzorgden wij met onze Drive-In opnieuw het carnavalsfeest voor de 2e jaars van het Jacob-Roelandslyceum bij Jongerencentrum B-Town. Hoe dat er dit jaar aan toe ging? Bekijk de videosamenvatting door hier te klikken.

Kerstgala JRL 2018

Opnieuw zorgden wij op het kerstgala van het Jacob-Roelandslyceum in Boxtel een mooie feestavond met onze Drive-In show. Onze Drive-In show is op wens aanvullend samen te stellen. De avond was zonder een beetje confetti bijvoorbeeld ook niet compleet!

Bruiloft Den Bosch

Onze drive-in stond op de bruiloft van Thomas en Amanda in 's-Hertogenbosch. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! 

Awesummer 2018

Waar Amperia Productions 4 jaar geleden aanwezig was bij de eerste versie van Awesummer festival, waren we dit jaar voor de 3e keer van dit tweejaarlijkse festival opnieuw aanwezig voor de licht- en geluidstechniek!

DVD Theaterklas JRL 2018

Naast het verzorgen van licht en geluid bij de voorstelling van Theaterklas JRL, hebben we ook een DVD ontwikkeld voor het 4e jaar op rij. 

Podium Boxtel Sfeerfilm 2017-2018

Voor Podium Boxtel ontwikkelden wij een sfeerfilm van het theaterseizoen 2017-2018.

Theaterklas JRL 2018

Voor de 6e keer op rij verzorgen wij het licht en geluid bij de theatergroep van het Jacob-Roelandslyceum. Wederom werken we dit jaar weer met een horizon door middel van LED-lampen. Dit jaar wordt dit zelfs gecombineerd met silhouetten. 

Carnaval 2018

Net voor carnaval verzorgden wij met onze Drive-In een carnavalsfeest voor de 2e jaars van het Jacob-Roelandslyceum bij Jongerencentrum B-Town. Hoe dat er aan toe ging? Bekijk de videosamenvatting door hier te klikken.

Midwinterblaasfist - Lennisheuvel

In december 2017 hebben wij het geluid verzorgd voor het Beyerland Kapel uit Lennisheuvel voor het Midwinterblaasfist in de Orion!

Kerstgala JRL

Wederom verzorgden wij de Drive-In op het kerstgala van het Jacob-Roelandslyceum in Boxtel!

Licht Uit, Spot Aan!

Op 25 november verzorgden wij zowel de licht- als geluidstechniek van het filmconcert van de Boxtel's Harmonie. Ook hebben we na het concert een feestje gebouwd in de naastgelegen zaal!

Sfeerfilm kapperszaak Iris van Dijk

Op 21 november vond een beautycollege door Mari van de Ven plaats in de Speeldoos in Vught. Iris Kappers (winnaar van de Trinity Trophy 2017 in de categorie vrouwen) ondersteund deze show. Voor deze show hebben wij een sfeerfilmpje van de kapperszaak van Iris gemaakt. Deze is tijdens de show afgespeeld.

Bekijk het filmpje door hier te klikken.

© 2019 Amperia Productions | All Rights Reserved | Login