2.jpg

Awesummer 2018

Waar Amperia Productions 4 jaar geleden aanwezig was bij de eerste versie van Awesummer festival, waren we dit jaar voor de 3e keer van dit tweejaarlijkse festival opnieuw aanwezig voor de licht- en geluidstechniek!

DVD Theaterklas JRL 2018

Naast het verzorgen van licht en geluid bij de voorstelling van Theaterklas JRL, hebben we ook een DVD ontwikkeld voor het 4e jaar op rij. 

Podium Boxtel Sfeerfilm 2017-2018

Voor Podium Boxtel ontwikkelden wij een sfeerfilm van het theaterseizoen 2017-2018.

Theaterklas JRL 2018

Voor de 6e keer op rij verzorgen wij het licht en geluid bij de theatergroep van het Jacob-Roelandslyceum. Wederom werken we dit jaar weer met een horizon door middel van LED-lampen. Dit jaar wordt dit zelfs gecombineerd met silhouetten. 

Carnaval 2018

Net voor carnaval verzorgden wij met onze Drive-In een carnavalsfeest voor de 2e jaars van het Jacob-Roelandslyceum bij Jongerencentrum B-Town. Hoe dat er aan toe ging? Bekijk de videosamenvatting door hier te klikken.

Midwinterblaasfist - Lennisheuvel

In december 2017 hebben wij het geluid verzorgd voor het Beyerland Kapel uit Lennisheuvel voor het Midwinterblaasfist in de Orion!

Kerstgala JRL

Wederom verzorgden wij de Drive-In op het kerstgala van het Jacob-Roelandslyceum in Boxtel!

Licht Uit, Spot Aan!

Op 25 november verzorgden wij zowel de licht- als geluidstechniek van het filmconcert van de Boxtel's Harmonie. Ook hebben we na het concert een feestje gebouwd in de naastgelegen zaal!

Sfeerfilm kapperszaak Iris van Dijk

Op 21 november vond een beautycollege door Mari van de Ven plaats in de Speeldoos in Vught. Iris Kappers (winnaar van de Trinity Trophy 2017 in de categorie vrouwen) ondersteund deze show. Voor deze show hebben wij een sfeerfilmpje van de kapperszaak van Iris gemaakt. Deze is tijdens de show afgespeeld.

Bekijk het filmpje door hier te klikken.

Zilveren bruiloft - Boxtel

Tijd voor een zilveren bruiloft bij Boerderij het Dommeltje in Boxtel!

Abrahamsfeest Het Boscafé

Dit maal zijn we geland in Oisterwijk bij Het Boscafé voor een abraham feest!

Verjaardagsfeest

Afgelopen zaterdag verzorgden wij een verjaardagsfeest in Haaren! Wederom was dit een gezellige avond.

Feesten in Juli

Ook in juli hebben we licht en geluid verzorgd voor 2 feesten. Beide erg gezellige en geslaagde feesten!

Feest - Rembrandt Boxtel

Op 17 juni 2017 verzorgden wij het licht en geluid op 25-jaar-getrouwd feest. Dit was een erg gezellige avond.

Witte Geit 2017

16, 17 en 18 juni 2017 vonden de voorstellingen van muziektheater Witte Geit plaats. Daarvoor hebben wij het licht verzorgd. De voorstellingen waren erg leuk en hebben goede recensies ontvangen!

DVD Theaterklas JRL 2017

Ook dit jaar hebben we een DVD ontwikkeld van de voorstelling van Theaterklas JRL. Zoals gebruikelijk bevat deze ook een Backstage-movie.

Preview-avond Podium Boxtel

Voor de kick-off van het seizoen organiseerde Podium Boxtel een preview avond met diverse artiesten. Hiervan hebben wij een sfeerimpressie ontwikkeld. Deze is hier te bekijken.

© 2018 Amperia Productions | All Rights Reserved | Login