15.jpg

Amperia Productions is heel breed actief op verschillende technische aspecten. Wij kunnen alle* technische aspecten bij een klein tot middelgroot evenement verzorgen. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Beeld, Licht en Geluid

Bent u op zoek naar technici die uw voorstelling of concert kunnen voorzien van licht en geluid? Wij hebben ervaring met middelgrote tot grote (amateur)theaterproducties. Mocht u wensen hebben verzoeken wij u contact met ons op te nemen om zodoende u van een passend advies te voorzien.

Drive-In Shows

Zin in een feestje? Wij in ieder geval wel! Amperia Productions heeft een complete eigen drive-in show. Wij passen onze show aan naar uw wensen. Wij zijn hierin flexibel in muziekkeuze en de lichtshow. Kortom: Wij verzorgen voor u een leuke avond voor een lage prijs.

Evenement Ondersteuning

Wij zijn als bedrijf in te zetten voor de complete technische verzorging van een evenement, van begin tot eind. Denk hierbij aan promotiebeeldmateriaal, beeld-, licht- en geluidstechniek en een aftermovie. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen om te bespreken wat wij voor uw evenement kunnen betekenen.

Filmproducties

Amperia Productions is het bedrijf voor uw gewenste filmopnames. Wij zijn beschikbaar voor het maken van filmopnames op bijvoorbeeld uw feest, festival, bruiloft, documentaire, videoclip of (korte) speelfilm. Tevens is het voor ons mogelijk registraties te maken van concerten of voorstellingen. Verder hebben voor het opnemen van goed professioneel geluid verschillende apparatuur. Het is bij ons ook mogelijk om te werken met een green screen. 

(Voor voorbeelden zie ons Youtube kanaal.)

© 2019 Amperia Productions | All Rights Reserved | Login